Grond in Polen te koop voor NL-beleggers

Particuliere beleggers/ontwikkelaars met belangstelling voor investeringen in Oost-Europa kunnen zich verdiepen in een te koop staande kavel grond van 100 hectare in de provincie West-Pommeren nabij Marianowe in Polen. De 100 hectare heeft een goedgekeurd ontwikkelingsplan waarbij de realisatie van een golfbaanproject/paardenhouderij met woningbouw en overige recreatieve voorzieningen toegestaan is.
De projectaanbieding wordt gedaan door Polska Consult Holland.

Mevrouw W. Sasiadek van deze organisatie legt uit: "Het perceel is geheel onbebouwd, waarvan een gedeelte circa 80 hectare aan het meer ligt, verspreid over een lengte van 2,5 km. Het overige deel is omgeven door bossen. Volgens de geldende bestemming bedraagt de maximale bebouwingsgraad 8% en de bouwhoogte 1,5 verdieping. Dit betekent dat er op de gehele oppervlakte bijvoorbeeld 800 gebouwen kunnen worden neergezet, met een bebouwd oppervlak van elk 100 m2. De nabijheid van internationale bedrijvigheid en de Poolse Noord West- kust met haar havens, stranden en de luchthaven maken de locatie uiterst interessant voor toerisme en zakelijke netwerken. Daarbij kunnen investeerders een beroep doen op operationele subsidies van de EU, waarmee tot 50% van de investeringen kan worden afgedekt evenals een vrijstelling van de belastingplicht tot 2020."

De afstand van de grondkavel naar de kust (Kolobrzeg) bedraagt circa 115 km, de luchthaven Szczecin Goleniów (10 km van de stad Sczeczin) ligt op circa 50 km en de dichtstbijzijnde grote stad is Stargard Szczecinski, op een afstand van slechts circa 20 km. Meer informatie is te vinden via info@polskaconsultholland.nl .



Reacties


Laatste nieuws