De eerste lekkerEIGENhuis gevelontwerpen zijn binnen!

Stel je voor... Jouw gevel als gezicht van een woonwijk, een rij huizen aan het water of in het centrum van jouw eigen stad? TBI WOONlab geeft jou de kans! De eerste creatieven hebben hun ontwerpen al ingestuurd met uiteenlopende inspiratiebronnen.

Hoe zou jouw ideale gevel eruit zien? Of waar denk jij dat de markt om vraagt? Verras ons en stuur jouw idee in!

Lees hier hoe.

Deelnemen!

Maak vóór 1 september een overzichtelijke digitale presentatie (pdf) met jouw ontwerp van een voorgevel, achtergevel en kopgevel. Graag voor 2 lagen met kap en voor een drielaagse woning met plat dak. Uiteraard zijn wij ook benieuwd naar wat jou heeft geïnspireerd tot dit ontwerp te komen. Wellicht speelt de voor jou ideale locatie een rol of heb je een ontwerp voor een specifieke doelgroep?

Stuur het ontwerp op naar: woonlab@tbi.nl

Innoveren doe je samen!

Met de consument als co-producent hebben de TBI-ondernemingen ERA Contour, Hazenberg Bouw en Koopmans Bouwgroep al bewezen unieke samenwerkingen aan te durven gaan om zo de wooncollecties uit te breiden met nieuwe inspirerende ontwerpen. Met de 'Geweldige gevels' wordt opnieuw een brede groep creatieven uitgenodigd mee te denken en te ontwerpen voor de nieuwe wooncollectie van lekkerEIGENhuis.



Reacties


Laatste nieuws