Wie is de beste corporatieleider van 2015?

Een slechte reputatie, ferme bezuinigingen en flink indammen van het eigen speelveld. Je zal er maar aan staan als CEO van een organisatie. Corporatie-CEO’s hebben hier de afgelopen jaren hun tanden op stuk gebeten. Geen benijdenswaardige taak. Maar als het goed werd gedaan, wel een ongelooflijk bewonderenswaardige. WoningmarktNL vindt dat goed leiderschap beloond mag worden en roept een nieuwe publieksprijs in het leven! Welke corporatie-CEO toonde volgens u het beste leiderschap?

Het zijn ingewikkelde tijden voor woningcorporaties. De parlementaire enquête over misstanden in de sector ligt vers in het geheugen. Daarin werd verschillende corporaties ontspoord leiderschap verweten. Den Haag damde de bewegingsvrijheid van de sector zeer fors in. Daar kwam nog bij dat de corporaties diep in de portemonnee moesten tasten om de verhuurderheffing te kunnen betalen. 

Moeilijke tijden
Bepaald geen makkelijk takenpakket voor de heren en dames CEO’s. Hoe navigeer je een organisatie veilig de toekomst in? Hoe houdt je huurders tevreden, maar ook je eigen werknemers? Hoe zorg je dat je stem gehoord wordt in politiek Den Haag? Hoe houd je je corporatie financieel gezond?

Helden herken je in moeilijke tijden. WoningmarktNL wil een positieve stimulans bieden aan corporatie-CEO’s die met recht goed leiderschap hebben getoond. Of nog tonen natuurlijk. WoningmarktNL zoekt CEO’s die een voorbeeld zijn voor de sector, om welke reden dan ook. Want die zijn er natuurlijk en volgens ons verdienen zij een pluim!

Directe feedback
Wij zijn benieuwd naar uw mening! Wie was dé corporatie-CEO met het beste leiderschap van het afgelopen jaar? En waarom? WoningmarktNL hoopt met het uitreiken van deze prijs de sector te inspireren en een positief licht te laten schijnen over zaken die navolging verdienen. Het gaat om een publieksprijs en dat maakt het belang ervan misschien wel groter dan een prijs die wordt uitgereikt door een vakjury. Immers: het is directe feedback uit de markt, van stakeholders en professionals!

Wij vragen uw hulp! Wie vindt u, als vastgoedprofessional, de beste CEO van corporatieland? Alle CEO’s van alle woningcorporaties in Nederland zijn in de running! Laat onze queeste naar de beste corporatie CEO uw gedachte passeren. WoningmarktNL opent aanstaande maandag 24 augustus de stembus. Volg ons op twitter voor het laatste nieuws hierover. En houd WoningmarktNL.com in de gaten!

Wanneer nomineren?
Deze prijs gaat niet per definitie over behaalde successen. Het kan ook gaan over leiderschap in zware tijden. Misschien is uw CEO een vat vol creatieve ideeën? Of heeft hij of zij een zeer solide financieel beleid weten te ontwikkelen? Of heeft deze CEO ervoor gezorgd dat huurders de corporatie weten te waarderen? Heeft hij of zij een bijzondere prestatie geleverd? Of ervoor gezorgd dat de reputatie van de sector een positieve boost kreeg? Misschien heeft hij of zij veel betekend voor de regio? Of zich sterk betrokken getoond bij de corporatiemedewerkers? Afijn u begrijp het. De motivatie is het belangrijkst.

Houd WoningmarktNL in de gaten, breng 24 augustus uw stem uit! Wij zijn benieuwd naar uw motivatie!

BEZOEK TIP: Dag van de Vastgoedwaardering



Reacties


Laatste nieuws