Iedere dag nieuwe vastgoedvacatures!


‘Als eerste het laatste nieuws ontvangen’, dat gebeurt er wanneer u zich abonneert op onze GRATIS nieuwsbrief. Naast het dagelijks ontvangen van nieuws uit de vastgoedbranche, bieden wij ook de meest recente vacatures aan. In samenwerking met vastgoedvacaturebank.nl maken wij een overzicht. Van ‘asset manager’ tot ‘woningmakelaar’ en alles wat daar tussen zit. 

Eenvoud
Zoeken naar een baan binnen de vastgoedbranche was nog nooit zo eenvoudig. Dagelijks plaatsen wij een vijftal recente vacatures in onze gratis nieuwsbrief. Een potentiele baan kunt u vanaf nu dus in uw mailbox vinden. Naast de eenvoud is een groot voordeel: de sectorbrede functies. Dit betekent dat er naast de ‘reguliere’ vastgoedvacature ook bouwkundige, adviserende, commerciële en financiële functies gepresenteerd worden. Voor ieder wat wils.

Wilt u geen nieuwsbrief ontvangen? Of bent u niet ‘actief’ opzoek naar een baan? Dan is er uiteraard de mogelijkheid om uw cv te uploaden bij vastgoedvacaturebank.nl. Op deze manier kunnen werkgevers u zelf benaderen voor interessante functies die aansluiten bij uw wensen. Er is geen excuus meer om uw droombaan mis te lopen.

"You can't climb the ladder of succes, with your hands in your pockets"

Geloof je ons niet?
Hé. Je hoeft ons niet geloven. Wij begrijpen het, ieder bedrijf dat schrijft over haar bezigheden zal zich de hemel in prijzen. Daarom stoppen wij daar per direct mee en hevelen deze taak over naar de tevreden gebruikers van vastgoedvacaturebank.nl zoals ProVast en Solid Recruitment.

Simone Paul, Office Manager Provast: "Al jaren adverteert Provast in de diverse vakbladen met personeelsadvertenties. Naast de melding op de eigen website hebben wij nu ook gebruik gemaakt van vastgoedvacaturebank.nl. De reacties waren overweldigend, kwalitatief erg goed en verrassend. In twee maanden tijd hebben wij twee van de drie vacatures kunnen vervullen."

Robbert Jan Meerman, Directeur Solid Recruitment: "Als dé recruitment specialist voor vastgoedprofessionals, voor zowel structurele banen als interim-oplossingen, is vastgoedvacaturebank.nl de ideale partner om ons te profileren. De vernieuwde site geeft ons een optimaal bereik onder vastgoedprofessionals, voor bouwkundige, commerciële en financiële functies bij onder andere projectontwikkelaars, adviesbureaus, retailers, vastgoedbeleggers en –beheerders."


Zo ziet de selectie eruit in onze gratis nieuwsbrief:



Reacties


Laatste nieuws