Hein Brand en Fieke van der Lecq naar RvC Syntrus Achmea

De Raad van Commissarissen van Syntrus Achmea Real Estate & Finance wordt uitgebreid met twee nieuwe leden: Hein Brand en Fieke van der Lecq (foto). Met deze benoemingen is de Raad voltallig. Eerder waren Hans Snijders (voorzitter) en Peter Jaspers al benoemd.

“Ik ben heel blij met het aantreden van Hein Brand en Fieke van der Lecq”, zegt voorzitter Hans Snijders van de Raad van Commissarissen. “Onder meer op het gebied van vastgoed en pensioenen zorgen zij voor meer expertise in de Raad. Daarmee kunnen wij onze toezichthoudende rol nog beter vervullen.”

“De brede achtergrond en ervaring die de vier leden van de Raad van Commissarissen met zich meebrengen, is van grote toegevoegde waarde voor onze organisatie”, zegt directievoorzitter Henk Jagersma van Syntrus Achmea Real Estate & Finance. 

Achtergrond Brand en Van der Lecq
Hein Brand (1955) beschikt over een brede expertise op het gebied van vastgoed. Hij is sinds 2001 werkzaam bij ING Real Estate, waarvan de eerste jaren als CEO van de vastgoedfinancieringstak. Sinds 2009 geeft hij leiding aan de afbouw van de vastgoedontwikkelings- en vastgoedbeleggingsactiviteiten van ING.

Fieke van der Lecq (1966) heeft een grote ervaring in de pensioensector. Zij is deeltijdhoogleraar pensioenmarkten aan de Erasmus School of Economics in Rotterdam. Daarnaast is zij onder meer lid van de Raad van Commissarissen bij Delta Lloyd, voorzitter van de Raad van Toezicht bij Pensioenfonds Robeco en Pensioenfonds Zoetwaren en Kroonlid van de SER.



Reacties


Laatste nieuws