WoningmarktNL zoekt een enthousiaste commercieel medewerker voor de buitendienst

Als commercieel medewerker buitendienst bij WoningmarktNL stel je samen met het hoofd van het salesteam het verkoopbeleid op en ben je verantwoordelijk voor de verkoop van abonnementen, banners, advertenties en congreskaarten. Je bent daarvoor regelmatig op pad om contacten, relaties, huidige abonnees en toekomstige prospects te bezoeken. Wij geloven in de positieve werking van het leggen van persoonlijke contacten en fysieke bezoeken, maar ook in de kracht van telefonische acquisitie. 

Wie zijn wij?
WoningmarktNL (voorheen Building Business). Wij zijn een online nieuwsplatform voor Nederlandse woonprofessionals en bestaan al 19 jaar. Elke dag verzorgt ons redactieteam nieuws, interviews en achtergrondartikelen over de ontwikkelingen in de woningmarkt. De site trekt maandelijks meer dan 30.000 bezoekers en onze dagelijkse nieuwsbrief wordt zeer breed gelezen door zo’n 20.000 professionals, bestaande uit onder andere corporaties, beleggers, ontwikkelaars, gemeenten, aannemers, adviseurs en financiers. Daarnaast zijn wij actief op Social Media, wij beheren hier goed bezochte LinkedIn groepen, een Twitter- en Facebookpagina. Onze kleine, gezellige en actieve redactie is werkzaam vanuit Zandvoort.

Wat zoeken wij?
Je bent …

-     Representatief, commercieel en communicatief vaardig;

-     Actief, stressbestendig en een teamplayer die goed zelfstandig kan werken;

-     Woonachtig in de Randstad;

-     Fulltime beschikbaar;

-     In het bezit van rijbewijs B.

 

Je hebt …

-     Ambities, lef en eigen initiatief;

-     Minimaal MBO-niveau;

-     Saleservaring, bij voorkeur in het vastgoed, internet en/of media;

-     Ervaring in telefonische acquisitie;

-     Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;

 

Wat bieden wij?

- Een marktconform salaris met aantrekkelijke provisie;

- Een auto en telefoon van de zaak

Ben je na het lezen van deze vacature nieuwsgierig geworden? Voor vragen over de functie kun je telefonisch contact opnemen met onze collega Roland Lund op 06 11 74 20 05.

Meteen overtuigd? Stuur dan je motivatiebrief en cv naar roland@woningmarktNL.com.



Reacties


Laatste nieuws