WoningmarktNL zoekt enthousiaste accountmanager

Het snel groeiende online platform WoningmarktNL zoekt een enthousiaste accountmanager. Ben je representatief, toon je veel eigen initiatief en heb je lef en ambities om hogerop te komen, dan bieden wij jou een leuke baan aan met toekomstperspectief.

Functieomschrijving

Als accountmanager stel je samen met het hoofd van het salesteam het verkoopbeleid op en ben je verantwoordelijk voor de verkoop van abonnementen, banners, advertenties, en congressen. Je bent daarvoor regelmatig op pad om contacten, relaties, huidige abonnees en toekomstige prospects te bezoeken. Het grootste werkgebied is de Randstad maar ook vaak daarbuiten. Wij geloven in de positieve werking van het leggen van persoonlijke contacten. Naast fysieke bezoeken, geloven wij in de kracht van telefonische acquisitie.

Kortom, wat vragen wij?

-Leeftijd tussen de 25 en 30 jaar

-Minimaal MBO-niveau

-Representatief

-Commerciële drive

-Saleservaring in vastgoed, internet en/of media

-Ervaring in telefonische acquisitie

-Goede beheersing van onze eigen taal in woord, mail en op papier

-Woonachtig in Randstad en in het bezit van rijbewijs B

Wat bieden wij?

-Een marktconform salaris met aantrekkelijke provisie

-Een klein maar slagvaardig team (10 werknemers)

-Een 40-urige werkweek

-Standplaats in Zandvoort

-Auto en telefoon van de zaak

Wie zijn wij?

WoningmarktNL bestaat 19 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot het grootste online nieuwsplatform voor de Nederlandse woonprofessionals. Elke dag verzorgt het redactieteam nieuws, interviews en achtergrondartikelen over de ontwikkelingen in de woningmarkt. De site trekt maandelijks meer dan 30.000 bezoekers en onze dagelijkse nieuwsbrief wordt zeer breed gelezen onder circa 20.000 professionals bestaande uit corporaties, beleggers, ontwikkelaars, gemeenten, aannemers, adviseurs en financiers. Daarnaast beheren wij goed bezochte LinkedIn groepen, een Twitter en Facebookpagina. WoningmarktNL huist in Zandvoort.

Lijkt je dit wat? Stuur dan een mail met je motivatie en een korte CV naar roland@woningmarktNL.com

Heb je nog vragen over deze functie, bel dan even met Roland Lund van WoningMarktNL op 06-1174 2005.



Reacties


Laatste nieuws