Lilian Verheul directeur-bestuurder Woningstichting Naarden

Woningstichting Naarden heeft Lilian Verheul benoemd als nieuwe directeur-bestuurder. Op 1 april 2015 heeft zij het stokje overgenomen van interim bestuurder Atti Poelstra. 

Lilian Verheul is een ervaren directeur-bestuurder in de corporatie sector. Vanaf het begin van de jaren negentig in de vorige eeuw, heeft zij gebouwd aan de corporatie in Vleuten. Van een kleine corporatie is deze gegroeid naar een fusie waarbij de middelgrote corporatie GroenWest gevormd is. Dat was voor haar het moment om terug te treden. Zij wil graag weer verbonden zijn aan een kleine corporatie.

De Raad van Commissarissen is blij met de benoeming van Lilian Verheul. Na een onrustig jaar op bestuurlijk niveau, kan de organisatie zich weer volledig concentreren op haar maatschappelijke opgave en de relatie met de belanghouders. Voorzitter Martin Luif: "Lilian Verheul brengt veel kennis en ervaring en past goed bij onze kleine organisatie. Met haar hebben we een directeur-bestuurder gevonden die er voor kan zorgen dat Woningstichting Naarden ook met alle veranderingen in de sector haar maatschappelijke opgave kan blijven realiseren".


Reacties


Laatste nieuws