Alyssa Kraag versterkt SENS real estate

Als gevolg van een sterk groeiende projectenportefeuille heeft SENS real estate Alyssa Kraag aangetrokken als development manager.

Alyssa Kraag is per 16 maart begonnen bij SENS en richt zich op het initiëren en begeleiden van binnenstedelijke herontwikkelingsopgaven.

Alyssa heeft eerder dit jaar succesvol haar master Real Estate & Housing aan de TU Delft afgerond. Tijdens haar afstuderen heeft zij onderzoek gedaan naar de toegevoegde financiële waarde van kantoortransformaties naar woningen.

SENS real estate is als ontwikkelaar actief in economisch sterke en stedelijke gebieden van Nederland. SENS heeft de overtuiging dat de sleutel tot succes ligt in een intensieve samenwerking tussen de gebruiker, de investeerder en de gemeente in een vroegtijdige stadium van haar projecten.

SENS richt zich met name op duurzame (her-)ontwikkeling van binnenstedelijke gebouwen en locaties. Een van de projecten waar SENS zich in de kijker heeft gespeeld is de realisatie van een ondergrondse parkeergarage onder het Tournooiveld in Den Haag. Een van de meest gevoelige plekken in de binnenstad van Den Haag, gelegen direct naast het monumentale Lange Voorhout en de Amerikaanse Ambassade. Dit project wordt gerealiseerd samen met Dura Vermeer als bouwer en Interparking als eindbelegger. Een ander bijzonder project is de duurzame revitalisatie van kantoorgebouw De Oliphant naar ‘The Sharing Tower’ in opdracht van IVG Institutional Funds GmbH.



Reacties


Laatste nieuws