Er mag weer gediscussieerd worden!

Building Business is een LinkedIn Groep begonnen zodat onze volgers en andere vastgoedprofessionals met elkaar in contact kunnen komen. Bent u een professional uit de vastgoedbranche? Wilt u weten wat er trending is? Sluit u zich dan vooral aan bij onze Building Business Groep. <- Klik! 

Building Business gebruikt niet alleen de website als platform voor informatie, ook verscheidene sociale media worden ingezet. We zijn begonnen met een ‘twitter-offensief’ en ook onze LinkedIn Groep is een groeiend fenomeen.

Waarom? Waarom niet!
LinkedIn wordt soms gezien als Facebook maar dan met stropdassen en mantelpakjes. Toch is dit sociale medium niet om u persoonlijke te profileren. In de (discussie)Groep van LinkedIn is er ruimte voor verschillende onderwerpen. Het is mogelijk om zelf een discussie te starten, maar u kunt zich ook mengen in een bestaande discussie. Op deze manier kunt u netwerken met gelijkgestemden en blijft u op de hoogte van ontwikkelingen in de vastgoedsector.

Ook promotie is mogelijk in deze LinkedIn Groep. Denk aan een nieuw (bouw)project, of een kavel dat te koop is. Tot slot is er de mogelijkheid om een ‘job oppertunity’ te plaatsen. U bent opzoek naar de beste persoon voor uw bedrijf? Vis uit de vijver van Building Business en ga voor de beste vastgoedprofessionals uit de branche. 

Meer social media
Naast onze LinkedIn Groep kunt u voor nieuws op hoog tempo terecht op onze twitterpagina. Hier vindt u belangrijke nieuwsonderwerpen, de leukste artikelen van buildingbusiness.nl en retweets van professionals uit de andere vastgoed disciplines. 

Naast het starten van discussies op LinkedIn en het brengen van nieuws via Twitter, is het ook mogelijk om ons te volgend via Facebook. Deze pagina is jong en promote artikelen die voor ‘niet-leden’ beschikbaar zijn gemaakt. Zo kunt u toch een beetje mee genieten.

   
 




Reacties


Laatste nieuws