Senne Hageman versterkt commerciële team Vastgoedjournaal

Vastgoedjournaal heeft met ingang van deze maand Senne Hageman uit Haarlem aangetrokken ter versterking van het huidige commerciële team. Hageman (30) heeft een gevarieerde loopbaan doorlopen in diverse commerciële functies. Met de komst van Hageman kan Vastgoedjournaal de marktpartijen nog beter van dienst zijn bij het realiseren en vergroten van hun exposure op Vastgoedjournaal. 

Senne Hageman heeft een studie marketing, communicatie en NIMA Sales A achter de rug. Ze is altijd werkzaam geweest in de commercie en heeft inmiddels zo’n zeven jaar ervaring in de business-to-business sales als accountmanager opgebouwd.

“Ik wil graag een bijdrage leveren om het huidige commercieel succes van Vastgoedjournaal verder uit te bouwen. De komende tijd zal ik veel marktpartijen spreken. Daar heb ik heel veel zin in”, zegt Senne in een reactie op haar komst.

Wilt u haar spreken over de vele exposuremogelijkheden bij Vastgoedjournaal? Zij is bereikbaar op senne@vastgoedjournaal.nl of op telefoonnummer 06-52 84 45 92..



Reacties


Laatste nieuws