Nieuwe dienst VJ: Haal uw omzet binnen via Vastgoedopdrachten

Begin september start Vastgoedjournaal.nl de nieuwe dienst Vastgoedopdrachten. Met deze nieuwe faciliteit worden vraag en aanbod van vastgoeddiensten efficiënt en snel bij elkaar gebracht. Op die manier hebben profesionals in de vastgoedsector zicht op nieuwe aanbiedende partijen en opdrachtgevers.   

Voorbeeld 1:

U zoekt een notaris om een pand te transporteren. Zet uw opdracht online via vastgoedopdrachten en alle notarissen in NL worden hiervan op de hoogte gebracht. De notarissen kunnen hun offerte vervolgens online indienen. U kunt zelf bepalen op welke wijze u de opdracht in de markt wenst te zetten. 

Voorbeeld 2: U wenst als vastgoedbelegger zeven panden te taxeren. Zet deze opdracht in de Vastgoedopdrachtenmodule en taxateurs uit het gehele land kunnen een prijs indienen. U bepaalt wederom zelf hoe u de opdracht in de markt wenst te zetten. Moet de taxateur bijvoorbeeld lid van de NVM zijn of RICS gecertificeerd? De criteria stelt u zelf samen. U kunt daarbij bijvoorbeeld aangeven dat het hier gaat om een verkooptaxatie of een taxatie ten behoeve van de bank.

Voorbeeld 3: U zoekt een ZZP-er die een opdracht moet uitvoeren namens uw onderneming. Omschrijf uw opdracht in Vastgoedopdrachten en wat u verlangt van de ZZP-er. Uw opdracht wordt anoniem of met uw bedrijfsnaam erbij onder de aandacht gebracht van de juiste doelgroep.

Wenst u gebruik te maken van deze GRATIS dienst dan kunt u dit van te voren kenbaar maken via john@vastgoedjournaal.nl We houden u dan op de hoogte wanneer de dienst 'live' gaat.

Het team van Vastgoedjournaal.nl



Reacties


Laatste nieuws