AM en Mundosport tekenen voor 3.000 m² winkelruimte in Veenendaal

Gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM en Mundosport hebben een huurovereenkomst getekend voor 3.000 m² winkelruimte in het complex Tricotage in het centrum van Veenendaal.  

Voor Mundosport is dit de vierde en tevens grootste vestiging met een regionale aantrekkingskracht. De winkel van Mundosport beslaat de volledige eerste verdieping van de winkelruimten in het complex Tricotage. Op begane grond is nog 2.700m² voor verhuur beschikbaar. Onder de winkelruimte is een hoogwaardige parkeergarage aanwezig met 500 plaatsen.

Mundosport biedt een volledig assortiment aan sportartikelen en sportkleding in hoogwaardige merken. Wintersport, hockey, tennis, running, voetbal en outdoor zijn de kernactiviteiten van Mundosport.

Tricotage is onderdeel van het centrumplan Brouwerspoort. Twee weken geleden tekenden AM, TOP Vastgoed en de gemeente Veenendaal een koopovereenkomst voor de bouwkavels van de laatste drie commerciële deelprojecten in het plan. Deze bieden ruimte voor in totaal 8.000 m² winkelruimte voor onder meer twee supermarkten, woningen en parkeervoorzieningen. Met de ontwikkeling en realisatie van deze drie deelprojecten wordt het winkelgebied Brouwerspoort voltooid.



Reacties


Laatste nieuws