Valad Europe sluit 5 huurdeals voor Edge Offices

Valad Europe, de toonaangevende investment manager in multi-let kantoor- en bedrijfsruimte, heeft vier nieuwe huurcontracten getekend en een bestaand huurcontract verlengd. In totaal wordt er 2.760 vierkante meter verhuurd in Edge Offices in Amsterdam.

Bouwonderneming Hillen & Roosen verlengde haar huurcontact voor 1.210 vierkante meter aan Mensinge 78 voor een periode van vijf jaar. Top-Care Health Services tekende een contract voor tien jaar voor de huur van 1.010 vierkante meter aan de A.J. Ernststraat 3. ADF Bricks Advocatuur en Jean Mineur Mediavision tekenden nieuwe huurcontracten voor ieder 250 vierkante meter aan de Van Heenvlietlaan 198 en 200B. Body in Balance huurde 50 vierkante meter aan de Weerdestein 180.

Edge Offices is gelegen nabij de Amsterdamse Zuidas en bestaat uit 20.000 vierkante meter betaalbare kantoorruimte verspreid over acht gebouwen. Het complex ligt tegen het populaire financiële centrum van Amsterdam aan en heeft een uitstekende verbinding met de RAI, het Convention Centre en de Ringweg A10. In Edge Offices zijn onder meer IM Digital Group, Hill & Knowlton, Meyer Monitor en Valad Europe’s eigen Benelux hoofkwartier gevestigd.

Mark McLaughlin, Hoofd Benelux van Valad Europe: “Het is belangrijk dat wij nieuwe huurders kunnen blijven aantrekken en bestaande huurders behouden. Deze vijf transacties laten zien dat de uitstekende service van ons lokale team van asset managers en de kwaliteit van de kantoorruimte die wij beheren, vruchten afwerpt.”

Verhuurder is bij de verschillende transacties bijgestaan door Van Dijk & Ten Cate Vastgoedadviseurs, Broersma Bedrijfsmakelaardij en Cushman & Wakefield in collegiale samenwerking. Hillen & Roosen is bijgestaan door P van den Bosch Bedrijfsmakelaars.



Reacties


Laatste nieuws