Drie nieuwe co-makers voor Trebbe

Timboco Kozijntechniek, Westerveld & Nederlof en De Vries Trappen hebben zich vandaag verbonden aan bouwer Trebbe als co-maker. Trebbe werkt nu samen met in totaal negen co-makers voor alle projecten die gebaseerd zijn op het woonconcept Basiswonen. 

Timboco Kozijntechniek uit Drachten en Westerveld & Nederlof uit Breedenbroek zijn co-maker op het gebied van kozijnen. De Vries Trappen uit Heerenveen neemt de houten trappen op zich. Alle drie de co-makers zijn erg enthousiast over hun samenwerking met Trebbe.

Fokke van Houten, algemeen directeur van Timboco Kozijntechniek: “We zijn een innovatieve timmerfabriek en constant bezig met verbetering in kwaliteit en efficiëntie. Deze kennis willen we graag delen in onze samenwerking met Trebbe, waarna de eindgebruiker ervan kan profiteren”. Ralph Nederlof, directeur van Westerveld & Nederlof: “Samen met plezier maken wat de klant vraagt en leveren wat is afgesproken. En dat in een vloeiend proces en in één keer goed. Dat is ons credo en daar sluit het co-makership met Trebbe heel goed op aan.”

Willem Kuperus, commercieel adjunct-directeur van De Vries Trappen: “Co-makership met Trebbe is voor ons een manier van samenwerken die een uitstekende basis biedt voor de uitwisseling van ervaring en expertise, continue verbetering en het doorvoeren van innovaties en productontwikkelingen.” 

Voordeel voor de klant

Ook Marcel Egberink, teamleider Trebbe Basiswonen, is blij met de drie nieuwe co-makers. “Met deze drie partijen kunnen we de klant nog beter bedienen. De voorspelbaarheid van ons product neemt toe op het gebied van prijs en kwaliteit. De voorbereidingstijd wordt verkort door standaardisatie en inzet van Lean. En duurzaamheid wordt gewaarborgd: alle drie de co-makers zijn PEFC dan wel FSC gecertificeerd.”

Op 30 mei 2012 gingen de volgende bedrijven al een co-makership met Trebbe aan:

-      Van der Sluis Holding uit Genemuiden (installaties)

-      IJB Groep uit Lemmer (funderingen)

-      Spaansen Bouwsystemen uit Winkel (prefab betonnen casco’s)

-      Lucassen Bouwconstructies uit Hengelo (constructie)

-      BDC uit Rijssen (adviseur energieprestatie)

-      Trebbe Kleinbouw uit Enschede (bergingen)



Reacties


Laatste nieuws