Cornélie Arnouts benoemd tot partner bij Boekel De Nerée

Per 1 januari 2014 is Cornélie Arnouts (33) benoemd tot partner bij advocaten- en notarissenkantoor Boekel De Nerée. Per die datum heeft Boekel 28 partners. Cornélie is in 2005 bij Boekel begonnen als advocaat-stagiaire en heeft inmiddels een advies- en procespraktijk opgebouwd, waarin de nadruk ligt op vastgoedtransacties en koop- en huurrecht voor onder meer Nederlandse en Duitse cliënten.

Daarnaast is zij gespecialiseerd in beroepsaansprakelijkheid en tuchtrecht, in het bijzonder van notarissen, makelaars en advocaten. Met enige regelmaat publiceert Cornélie in verschillende vakbladen en doceert zij onder andere bij de Makelaarsvereniging Amsterdam en Platform31. 

Onlangs rondde zij de opleiding MRE aan de Amsterdam School of Real Estate succesvol af met een scriptie over het concept wetsvoorstel Huurkoop Onroerende Zaken. De ASRE Jaarprijs werd op 28 november jl. in dat kader aan haar toegewezen. Verder is Cornélie lid van verschillende verenigingen, waaronder de Vereniging van huurrecht advocaten, Young Urban Land Institute, FRESH Professionals, European Lawyers Association en DWIRE. 

Frederieke Leeflang, bestuursvoorzitter bij Boekel De Nerée: “Cornélie is altijd positief en ze laat zich door niets of niemand tegenhouden. Ze heeft op haar eigen wijze haar vastgoedpraktijk opgebouwd. Ik ben ervan overtuigd dat dat een verder succes gaat worden. Ik ben er trots op haar te mogen verwelkomen als partner bij ons kantoor.”

Lees ook de recente columns van Arnouts in Vastgoedjournaal:

-Hoor de wind waait...
-Wie is de Bob?



Reacties


Laatste nieuws