David Hart gelauwerd als meest succesvolle vastgoedman van het jaar

Ondernemer David Hart (rechts op de foto) heeft de Mossel Award 2013 gewonnen. Hij ontving uit handen van Eduard Schaepman, CEO van Chalet Group en de drijvende kracht achter de Mossel Award, de vastgoedprijs voor meest succesvolle vastgoedman van het jaar. 

De prijs werd uitgereikt op de inmiddels 7e editie van het Mosselgala bij Moeke Spijkstra in Blaricum. Hart kreeg met zijn kwaliteiten in het logistieke vastgoed de meeste stemmen. Hij werd gekozen vanwege zijn durf risico’s te nemen in grote, complexe projecten.

Vastgoed komt tot leven

Eduard Schaepman: “Fantastisch om te zien dat het vastgoed weer tot leven komt! Het was wederom een prachtige avond met veel positieve signalen vanuit de vastgoedmarkt. Het is een moeilijke markt, waarin heel veel veranderingen gaande zijn. Gelukkig zijn er steeds meer ‘collega’s’, die mee durven te veranderen. Mannen zoals David, die projecten op durven te pakken, die in eerste instantie niet zo eenvoudig lijken. Oplossingen vinden in plaats van problemen zien. Juist die aanpak heeft onze branche nu zo hard nodig.“

David Hart: “Wij doen iets wat anderen niet doen, Wij hebben een voorkeur voor het oppakken van grote, complexe projecten waar anderen vaak de wenkbrauwen over fronsen. Met onze historie in logistiek vastgoed en de havengebieden zie ik mezelf dan ook niet als een echte ‘vastgoedman’. Ik ontwikkel geen gebieden of kantoren, al hebben we recent wel 2 nieuwe kantoorgebouwen van 10.000m2 ontwikkeld aan het water. Hierdoor was ik niet alleen zeer vereerd met de prijs, maar zeker ook verwonderd.”

De jury bestond dit jaar uit voorgaande winnaars van de Mosselaward: Job Dura (voorzitter), Monique en Nicole Maarsen, Huib Boissevain, Luigi Prins, Lesley Bamberger, Roeland Voerman en Cor van Zadelhoff. De jury keek naar criteria als Duurzaamheid, Degelijkheid, Creativiteit en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. David Hart van DHG werd uiteindelijk gekozen door de aanwezige vastgoedtop, die bij aanmelding voor hun persoonlijke favoriet konden kiezen. 



Reacties


Laatste nieuws