Van Haeften benoemd tot Manager PR & Promotie bij Bilfinger

Per 1 november aaanstaande zal Claudia van Haeften haar loopbaan binnen Bilfinger vervolgen als Manager PR & Promotie. Haar huidige taak als Personal Assistant van de CEO zal overgedragen worden aan Gabrielle Henskens (Directie secretaresse) en Clarissa Alfrink (Manager Business Development). De Marketing & Communicatie zal onder Claudia blijven ressorteren binnen PR & Promotie.

In haar taak als Manager PR & Promotie zal Claudia zorg dragen voor de aansturing van de afdeling PR & Promotie en een strategische eenduidigheid aanbrengen in de uitvoering van de door Bilfinger Real Estate BV uit te voeren  Pr & Promotie projecten. De commerciële vormgeving, het marketing en communicatiebeleid van deze afdeling en het relatiemanagement  zal optimaal geconcretiseerd worden door een effectieve zichtbaarheid te realiseren  ten behoeve van de gewenste opvolging tussen de eigenaar, de retailers en Bilfinger Real Estate BV. Het optimaal promoten van de vastgoedportefeuille is hierbij immer de basis voor de uitvoer van ontzorgend en renderend vastgoedbeheer. Zie ook http://www.realestate.bilfinger.nl/diensten/pr-promotie/

Bilfinger Real Estate BV, als dochteronderneming van Bilfinger, is één van de grootste commerciële vastgoed management organisatie in de Benelux, met vestigingen in Utrecht, Amsterdam, Eindhoven en Apeldoorn. Bilfinger Real Estate BV voert landelijk het management uit voor ruim 2,2 miljoen vierkante meter kantoor- en bedrijfspanden en ruim 0,7 miljoen vierkante meter winkelcentra, solitaire winkelpanden en parkeerplaatsen. Meer op http://www.realestate.bilfinger.nl/  www.kantorenverkoop.nl .



Reacties


Laatste nieuws