Lage en vaste tarieven pakken goed uit voor Guyot advocaten

De nieuwe formule van het vorig jaar opgerichte Guyot advocaten in Nijmegen om met lage en waar mogelijk met vaste tarieven te werken, heeft goed uitgepakt. Dat verklaart advocaat Stijn Stevens van Guyot.

"Ondernemers waarderen het enorm om van te voren te weten waar ze aan toe zijn en zien dat de prijs-kwaliteit verhouding bij ons uitstekend is” aldus Stevens. “Wij wilden breken met de traditionele werkwijze van de advocatuur, die neerkomt op torenhoge tarieven en declaraties die maar blijven komen. Wij houden onze kosten zo laag mogelijk, waardoor we dit ook kunnen waarmaken.”

Vastgoedjournaal besteedde vorig jaar aandacht aan de start van Guyot advocaten in Nijmegen. Op 1 september aanstaande is het een jaar geleden dat dit kantoor startte met een nieuwe formule: lage tarieven en waar mogelijk vaste prijzen. De markt moest op een totaal andere manier benaderd worden, vonden ze. Met hun jarenlange ervaring op een groot advocatenkantoor in Nijmegen, konden ze op deze manier dezelfde hoge kwaliteit bieden, maar dan betaalbaar. Dat heeft zich dus uitbetaald in de aanwas van nieuwe cliënten.



Reacties


Laatste nieuws