Wie heeft de beste vastgoedfondsen? Stem nu mee voor de beste fondsaanbieder

Vanaf vandaag kunt u weer meestemmen voor de Award voor de Beste Vastgoedfonds Aanbieder van 2012, een initiatief van Vastgoedvergelijker.nl, die voor de derde maal wordt uitgereikt. Het gaat om aanbieders van niet-genoteerde vastgoedfondsen voor particuliere beleggers.

Ook de winnaar van vorig jaar, ECC Invest, strijdt weer mee voor de Award van 2012. Het onderzoek is gericht op de kwaliteit van de dienstverlening door de aanbieders van vastgoedfondsen. Dit wil zeggen hoe tevreden bent u met uw aanbieder? Er wordt niet alleen gekeken naar het behaalde rendement, maar bijvoorbeeld ook naar de informatievoorziening en de afhandeling van klachten. Stuk voor stuk zaken die ook zeker van belang zijn voor een goede relatie met de aanbieder van het vastgoedfonds. Of de dienstverlening van uw aanbieder nog voor verbetering vatbaar is zal haarfijn tot uitdrukking komen in het benchmarkonderzoek. De prijs bestaat uit een trofee en een prijzenpakket.
 

De Award komt tot stand door middel van een benchmarkonderzoek onder vastgoedbeleggers onder leiding van het gerenommeerde adviesbureau Baken Adviesgroep. Vastgoedvergelijker.nl zal de uiteindelijke winnaar van de Award bekend maken. 

Op onderstaande url kunt u stemmen: 

http://bakenadviesgroep.survey.netq.nl/nq.cfm?q=b94a5c3b-0582-448b-a59f-ce81e7a3b396

Vastgoedvergelijker.nl is de grootste onafhankelijke website met het meest complete overzicht van de belangrijkste vastgoedfondsen - zoals vastgoedcv's, -maatschappen en -obligaties in Nederland. Maandelijks brengt Vastgoedvergelijker.nl een gratis E-magazine uit met nieuws en achtergrondartikelen over beleggen in vastgoed.



Reacties


Laatste nieuws