Bijzonder adviesbureau BrighterNet opgericht

In Amsterdam is het adviesbureau BrighterNet opgericht. BrighterNet is een eigentijds adviesbureau gespecialiseerd in strategische vastgoedvraagstukken over de markt van morgen. BrighterNet heeft een unieke structuur, omdat het gebaseerd is op een vaste kern van partners en een sterk flexibel netwerk van specialisten. Klanten kunnen zo snel en gericht worden ondersteund door “dedicated teams”.

Recent hebben Stichting Eindhoven Marketing en Euro Rigging zich op deze wijze laten adviseren in zake respectievelijk conceptontwikkeling voor expats (The Hub) en herhuisvesting. De vier oprichters zijn: Rolf van Betten (Retail Vastgoed Adviseurs), Pieter Jager (bedrijfskundig bureau BRIGHTER), Stephen Lewis (Urbanicity) en Bart van Rooijen (Barton Developments).

In de markt van de toekomst hebben klanten steeds meer behoefte aan “Talent on Tap”, ofwel snelle, flexibele, hoog gespecialiseerde teams op afroep, BrighterNet speelt hier op in”, aldus Pieter Jager. “Door het delen van passie en kennis in teams worden minder voor de hand liggende onconventionele vastgoedoplossingen bereikt”, meldt Bart van Rooijen. “De huidige markt vind ik enorm uitdagend. Hoe krijg je toch beweging? BrighterNet stelt mij in staat om samen met gedreven experts aan creatieve oplossingen te werken. Dát is voor mij de kick”, zegt Rolf van Betten. “Internationale klanten ervaren BrighterNet als een “One-Stop-Shop” voor vastgoedvraagstukken”, aldus Stephen Lewis.



Reacties


Laatste nieuws