Chris van Kaam naar Jones Lang Lasalle

Chris van Kaam (43) is per 1 juni benoemd tot Adjunct Directeur in het Capital Markets team van Jones Lang LaSalle. Van Kaam richt zich in deze functie met name op de retailbeleggingsmarkt.

Van Kaam is afkomstig van winkelvastgoedbelegger Wereldhave in Den Haag waar hij de afgelopen twee jaar Director of Leasing was. Daarvoor werkte hij 13 jaar als Adjunct Directeur Retail Services bij DTZ Zadelhoff. Vanuit zijn specifieke expertise en netwerk in Retailbeleggingen zal hij bij Jones Lang LaSalle particuliere en institutionele beleggers adviseren over de aan- en verkoop van winkelvastgoed.

Over de benoeming van Van Kaam zegt Van Leeuwen: ‘Ik ben heel blij met de benoeming van Chris in ons team. Chris krijgt bij ons de kans nauw samen te werken met een sterk internationaal team van retailspecialisten. In de steeds verdergaande internationalisering van de vastgoedmarkt, en zeker ook de retailvastgoedmarkt, is dat voor hem en voor onze opdrachtgevers een belangrijke toegevoegde waarde in de dienstverlening. Chris brengt op zijn beurt een schat aan kennis en ervaring in die ons helpt onze slagkracht op de retailbeleggingsmarkt verder te vergroten.”



Reacties


Laatste nieuws