Verduurzamen van maatschappelijk vastgoed met Green Liz

Green Liz is een nieuw concept dat is gericht op het verduurzamen van maatschappelijk vastgoed. Liz staat voor ledverlichting, isolatie en zonnepanelen. De praktijk toont aan dat de combinatie van deze drie elementen leidt tot een substantiële verlaging van de energielasten en een aantoonbare verbetering van het binnenklimaat. Bovendien kunt u de verduurzaming van uw gemeentehuis, school, sporthal, zwembad, gymzaal of ander gebouw kostenloos doorvoeren, dankzij het unieke financieringsmodel van Green Liz.

Via deelname aan Green Liz is het mogelijk om gebouwen budgettair neutraal te verduurzamen. Deelnemers financieren de verduurzaming met de besparingen die op de energielasten worden bereikt. Op die manier kan elke deelnemer zonder extra kosten een pakket aan duurzame maatregelen doorvoeren.

De besparing op de energiekosten bepaalt de periode waarin de investering wordt terugverdiend. Na deze periode plukt de deelnemer zelf de vruchten van de structurele lastenverlichting.

De kracht van Green Liz schuilt in een even simpele als doeltreffende formule: het besparen van energie door  ledverlichting, het behouden van energie door isolatiemaatregelen en het opwekken van energie door zonnepanelen. Alleen al op financiële gronden is deelname aan Green Liz meer dan de moeite waard. Maar het verduurzamen van vastgoed betekent ook dat een bijdrage wordt geleverd aan een beter milieu.

Deelnemen aan Green Liz is eenvoudig. Belangstellenden stellen wij vrijblijvend op de hoogte van de mogelijkheden. Het besluit om deel te nemen wordt pas genomen, nadat via een gratis quick scan een analyse is gemaakt van de huidige status van een gebouw en de bestaande energiekosten. Vervolgens geven wij aan op welke wijze we de energiekosten kunnen terugdringen en hoe lang het duurt om de kosten terug te verdienen. In negen van de tien

gevallen pakt dit plaatje gunstig uit. Zo simpel is het.

De pluspunten

Budgettair neutraal

Verschillende financieringsmodellen

Concept met drie pijlers: Ledverlichting, Isolatie en Zonnepanelen

Sterke samenwerking

BAM Utiliteitsbouw, BAM Techniek Energy Systems, Actorion Communicatie,

Service binnen handbereik

Green Liz is in elke regio vertegenwoordigd

Gezonder binnenklimaat

Dankzij de verduurzaming wordt het binnenklimaat van gebouwen verbeterd

Bewezen resultaten

Green Liz heeft veel expertise en ervaring op het gebied van verduurzamen

Green Liz is een initiatief van BAM Utiliteitsbouw en Actorion Communicatie en werkt samen met Greenum, Total Care Company en TU Delft.

Geïnteresseerd? U kunt een bezoek brengen aan de website www.greenliz.nl, neem contact op of maak een maak via de website.



Reacties


Laatste nieuws