Tebodin huurt 1.564 m2 in Eindhoven

Deze week heeft Tebodin haar vestiging in Eindhoven, die zich vooral richt op het marktsegment Health & Nutrition, verhuisd naar een nieuw kantoorpand aan de Keizer Karel V Singel 45. De vestiging werd in 1987 opgericht als projectkantoor voor de realisatie van de Fuji Photo Film fabriek in Tilburg. Inmiddels heeft de vestiging een sterke groei doorgemaakt naar meer dan 100 medewerkers.

Vanwege de nieuwe bestemming van het huidige kantoorpand – studentenhuisvesting – is medio vorig jaar de zoektocht gestart naar een nieuw kantoor. De keuze voor het pand Keizer Karel V Singel is, onder andere 'vanwege de passende uitstraling van het gebouw, de mogelijkheid tot verdere groei en de uitstekende ligging langs de binnenring' gemaakt aldus vestigingsdirecteur John Horn.

Het pand, dat is voorzien van energielabel A, zal duurzaam worden ingericht, onder andere gebruikmakend van diverse kantoormaterialen op basis van het Cradle to Cradle principe.

Met ingang van 1 april 2013 heeft Tebodin 1.564 m2 kantoorruimte en 13 parkeerplaatsen voor een periode van vijf jaar tegen marktconforme condities gehuurd.

Tebodin Netherlands B.V., dat onderdeel uitmaakt van Bilfinger Industrial Technologies GmbH, subgroep van Bilfinger SE, werd bij haar zoektocht geadviseerd door Martens Vastgoed Advies. DTZ Zadelhoff Eindhoven, in collegiale samenwerking met Verschuuren & Schreppers Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis, trad op namens de particuliere eigenaren van het pand.



Reacties


Laatste nieuws