OVG-man Snelleman naar directie Dura Vermeer

De van OVG afkomstige David Snelleman wordt per 2 april aanstaande directeur van het commercieel vastgoedontwikkelingsbedrijf van bouwconcern Dura Vermeer. Snelleman zal samen met drs. Peter Krop MRE MRICS (tevens divisiedirecteur van Dura Vermeer Divisie Bouw en Vastgoed BV) het directieteam van Dura Vermeer Vastgoed vormen.

Snelleman zal in deze functie de dagelijkse leiding van Dura Vermeer Vastgoed op zich nemen. Tevens zal hij leiding gaan geven aan Grote Projecten, de recent opgerichte businessunit die zich op landelijk niveau bezighoudt met de acquisitie en voorbereiding van grote en complexe bouwprojecten in zowel woning- als utiliteitsbouw. De versterking is noodzakelijk door de sterke groei van de vastgoedactiviteiten en de groei van het aantal Design & Build vragen in de markt.

David Snelleman is afkomstig van OVG Real Estate waar hij acht jaar heeft gewerkt. In zijn beginjaren bij OVG was hij ontwikkelingsmanager voor diverse projecten in Nederland. Vanaf 2008 was hij directeur Projectontwikkeling, waarin hij leiding gaf aan de diverse projectteams van de projecten in Nederland en hiermee een grote bijdrage heeft geleverd aan de groei van OVG. Onder de leiding van David Snelleman zijn onder andere de gebouwen De Rotterdam, TNT, Maastoren, Eneco, Danone en Deloitte Zuidas ontwikkeld en gerealiseerd.



Reacties


Laatste nieuws