Binnenkort op Vastgoedjournaal: Vastgoedadressengids met 65.000 adressen

Vastgoedjournaal investeert opnieuw in extra diensten voor haar abonnees. Zo beschikken wij zeer binnenkort over een uiterst gedetailleerde adressengids met maar liefst 65.000 vastgoed- en bouwgerelateerde adressen.

Dat durven wij best uniek te noemen. Alle adressen zijn binnenkort eenvoudig op onze site te raadplegen en te downloaden in een handig Excel-formaat.

Welke data treft u straks aan?
- KvK- nummers
- Firmanaam + Handelsnaam
- Vestigingsadressen
- Telefoonnummer
- Bestuurder / eigenaar
- Oprichtingsdatum
- Branche
- Rechtspersoon / eenmanszaak

Onze nieuwe vastgoedadressengids is voorzien van gebruikersvriendelijke zoekfuncties. U kunt bijvoorbeeld zoeken op: 'vastgoedbeleggers in Amsterdam'. Daarna drukt u op de Excel-knop en alle adressen staan in een handomdraai in een Excel-file op uw eigen computer. Deze file is direct in te zetten voor uw persoonlijke mailing of te combineren met uw eigen adresbestanden.

Met een abonnement op Vastgoedjournaal.nl hoeft u feitelijk nooit meer uw eigen bestanden bij te houden, dat doen wij graag voor u. Bespaar geld en tijd en sluit u nu aan bij het snelst groeiende vastgoednetwerk voor professionals. 

Voor een bescheiden investering van slechts €355 per jaar krijgt uw gehele bedrijf toegang tot al onze diensten zoals het dagelijkse vastgoednieuws, achtergrondartikelen, research en databanken waaronder dus de zeer uitgebreide vastgoedadressengids.

Geïnteresseerd? Stuur VJ005 naar info@vastgoedjournaal.nl en wij sluiten u vandaag nog aan.



Reacties


Laatste nieuws