Verkiezing DWIRE Vastgoedvrouw 2012 telt drie kandidaten

Elphi Nelissen, directeur en oprichtster Nelissen ingenieursbureau b.v. en decaan aan de faculteit Bouwkunde van de TU Eindhoven, Sylvia Pijnenborg, projectmanager BOEi Nationale Maatschappij tot Behoud, Ontwikkeling en Exploitatie van Industrieel Erfgoed en Klaartje Snieders, algemeen directeur Actys Wonen en Actys VvE, zijn door de jury genomineerd voor de titel van DWIRE Vastgoedvrouw 2012. 

Tijdens de najaars-bijeenkomst van het vastgoedvrouwennetwerk DWIRE op donderdag 22 november 2012 in 'De Industrieele Groote Club' in Amsterdam zal de jury bekend maken wie de Award - Vastgoedvrouw 2012 - zal ontvangen. Iedereen die werkzaam in het (commercieel) vastgoed is, heeft de mogelijkheid om op één van de kandidaten te stemmen. Naast DWIRE-leden kunnen alle dames en heren werkzaam in het (commercieel) vastgoed vóór 20 oktober zijn of haar stem uitbrengen via www.dwire.nl. Op de website zijn ook de profielen van de kandidaten te vinden.

Samenstelling jury

Voor de 6e achtereenvolgende keer organiseert DWIRE de verkiezing Vastgoedvrouw van het jaar. De jury bestaat dit jaar uit Caroline Kievit, COO Corio Nederland B.V. en winnaar Vastgoedvrouw 2011, Michelle Corbeau, senior ontwikkelingsmanager AM B.V., Corinne Schrauwen, directeur en architect bij Abken Schrauwen architecten en Martine van Bergen senior projectmanager bij de gemeente Haarlemmermeer.

Criteria

De jury heeft uit de lijst van nominaties drie kandidaten geselecteerd op grond van een aantal criteria, zoals leiderschap, visie, aantoonbaar financieel succesvolle resultaten vastgoed, zakelijke en maatschappelijke invloed/betrokkenheid, carrièreverloop, organisatietalent, ambassadeursschap, persoonlijkheid, goede reputatie en eigenschappen als dynamisch, creatief, innovatief, lef en doorzettingsvermogen.



Reacties


Laatste nieuws