Synchroon levert twee grote projecten in Alphen aan den Rijn en Zoetermeer op

Ontwikkelaar Synchroon meldt het gereedkomen van een tweetal projecten. Synchroon is sedert augustus 2011 gestart met de bouw van de laatste 12 twee-onder-één kapwoningen van project Groen en Gras te Alphen aan den Rijn. Inmiddels zijn alle 12 woningen opgeleverd. Vorig jaar juni  is gestart met de bouw van het 9 verdiepingen tellende gebouw Soeterdael, nabij de Dorpsstraat in Zoetermeer. Alle 32 appartementen zijn nu opgeleverd.

Alphen aan den Rijn:

Groen en Gras is onderdeel van de grootschalige woonwijk Kerk en Zanen aan de zuidkant van Alphen aan den Rijn, fraai gelegen tussen de Zuiderkeerkring en de Molenwetering. Het laatste deelplan bestond uit twaalf ruime twee-onder-één kapwoningen met een woonoppervlakte van circa 150 m2 en een riante tuin.

Na een voorspoedige verkoop is augustus 2011 gestart met de bouw. BAM Woningbouw Den Haag was verantwoordelijk voor de uitvoering van de bouw. Inmiddels zijn alle twaalf woningen opgeleverd.

Eerder heeft Synchroon, eveneens in samenwerking met de gemeente Alphen aan den Rijn, succesvol het eerste deelplan van Groen en Gras opgeleverd.

Zoetermeer:

Synchroon ontwikkelde in samenwerking met de gemeente Zoetermeer het in totaal 9 verdiepingen tellende gebouw waarin 32 luxe appartementen zijn gerealiseerd. Soeterdael ligt op enkele loopminuten afstand van de karakteristieke oude Dorpsstraat . Juni 2011 is Dura Vermeer Bouw Leidschendam gestart met de uitvoering van de bouw. Na een voorspoedige bouwperiode, zijn inmiddels alle 32 appartementen opgeleverd.

Enkele appartementen zijn nog beschikbaar voor verkoop. Voor meer informatie over project Soeterdael verwijzen wij u graag naar onze website: www.soeterdael.nl of onze verkopende makelaar: Van As Makelaardij, telefoon (076) 316 44 45. Eerder heeft Synchroon in samenwerking met de gemeente Zoetermeer, projecten Heemstate, Moviepalace en CP West ontwikkeld.

 



Reacties


Laatste nieuws