Kantoorplanner.nl start met nieuwe dienst ‘De virtuele tour’

De 3D zoekmachine voor kantoorruimte, Kantoorplanner.nl, heeft een nieuwe dienst in het leven geroepen. Met de virtuele tour kan men online kantoorpanden geheel bekijken en mogelijke indelingen uitproberen. Dankzij de recente overeenkomst met MVGM Bedrijfshuisvesting is het kantoorruimte-aanbod op Kantoorplanner.nl sterk vergroot.

Met het aanbieden van virtuele tours is Kantoorplanner.nl de enige website waar dit mogelijk is. Daarmee loopt Kantoorplanner.nl naar eigen zeggen ver vooruit op de gevestigde orde, funda in business en RealNext.

Het inrichten kon al in 3D-tekeningen op Kantoorplanner.nl en kan nu ook door een virtuele tour te bekijken. Ideaal om de ruimte(s) alvast ‘te proeven’ en mogelijke indelingen uit te proberen en te delen met collega’s en vrienden. Simpelweg een vestigingsplaats en een aantal meters of personen invullen, en een pand naar keuze kan meteen online worden ingericht.

De tours zijn dus geen standaard ‘filmpje’, maar geheel op maat: het gekozen pand, het aantal meters, de indeling, alles wordt inzichtelijk gemaakt zoals opgegeven en brengt de kantoorruimte tot leven door je letterlijk mee te nemen door de ruimtes. Een belangrijke bijkomstigheid van Kantoorplanner.nl is dat deze innovaties (virtuele tours en 3D-tekeningen) bestaande kantoorruimtes een nieuw leven geven. Meestal komt het voorstellingsvermogen wat tekort om een prettig en functioneel kantoor te zien in een (deels) leeg pand. Dat ‘gat’ wordt opgevuld door de realistische en eindeloos naar wens aan te passen weergaves in de vorm van virtuele tours en 3D-tekeningen. 



Reacties


Laatste nieuws