Timpaan aan de slag na 95% voorverkoop in Vijfhuizen

Volgende week start ontwikkelaar Timpaan met de bouwwerkzaamheden van het project Aan ’t Park te Vijfhuizen, een nieuwbouwproject met 44 woningen aan de Fuikweg. Volgens Timpaan is de voorverkoop vorig jaar spoedig verlopen waarbij nu al 95% is voorverkocht.

Het gaat om 10 twee-onder-één-kapwoningen, 8 eengezinswoningen, 6 gemakswoningen voor senioren en 20 Timpaan Verandawoningen® voor starters. De aannemer is Vink en Veenman uit Nieuwkoop. Vorig jaar is Timpaan gestart met de verkoop. Deze is zeer voorspoedig verlopen. Op dit moment is 95% verkocht. Voor de 20 Timpaan Verandawoningen® heeft de gemeente Haarlemmermeer startersleningen beschikbaar gesteld.

De officiële handeling, het slaan van de eerste paal, zal worden verricht door mevrouw Elly van Sluis, oud-directeur van SVn, het Stimuleringsfonds Volkshuisvesting. Ook zal wethouder Jeroen Nobel van de gemeente Haarlemmermeer aanwezig zijn.

Voor deze officiële handeling zijn de kopers, pers en overige betrokkenen van het project uitgenodigd op de bouwplaats en aansluitend voor een receptie in restaurant neXt, aan de Vijfhuizerdijk 3 te Vijfhuizen. 



Reacties


Laatste nieuws