Salary Benchmark Survey 2024 - Zijn de salarissen nog wel actueel?

Salary Benchmark Survey 2024 - Zijn de salarissen nog wel actueel?

Jaarlijks stelt Solid Recruitment een benchmark op van de gemiddelde salarissen in de vastgoedsector. Aan de hand van de vrijwel dagelijkse navraag bij opdrachtgevers omtrent arbeidsvoorwaarden, bezit Solid Recruitment een nauwkeurig en actueel inzicht in de salarissen van de diverse functies bij vastgoedondernemingen in Nederland. Omdat Solid werkzaam is voor een breed pallet aan opdrachtgevers reikt hun kennis van projectontwikkeling & asset management tot vastgoedmanagement & beheer, maar bijvoorbeeld ook transactiemanagement en investment management.

In hun Salary Bechmark Survey 2024 geeft Solid een overzicht van de salarissen per functiegroep en dan ook nog onderverdeeld op ervaringsniveau. Daarnaast geven we ook nog extra inzichten over de meest voorkomende secundaire arbeidsvoorwaarden. Kortom, een goede mogelijkheid om de salarissen binnen de eigen organisatie te toetsen aan het gemiddelde in de markt! Vanwege het onderlinge onderscheid hebben we twee surveys opgesteld, één voor bedrijven actief in de logistieke vastgoedmarkt en één voor bedrijven actief in de residentiele en bedrijfsmatige/commerciële vastgoedmarkt.

Met de aanstaande eindejaars- en beoordelingsgesprekken weer in aantocht, deelt Solid deze kennis graag met jullie, ondernemingen en organisaties in de vastgoedmarkt!

De jaarlijkse Salary Benchmark Survey is weer beschikbaar en kan worden opgevraagd door een mailtje te sturen aan Sabina van den Bosch op bosch@solid-recruitment.nl (vermeld wel graag welke versie van de survey je wenst te ontvangen).



Reacties


Laatste nieuws