Langbroek naar Hongkong, Macke wordt hoofd research van JLL

Een opvallend personaliabericht van Jones Lang LaSalle vandaag. Met ingang van 1 december 2011 vallen alle researchactiviteiten van Jones Lang LaSalle Nederland onder de directe verantwoordelijkheid van Pim Macke. Hij neemt daarbij voor een groot deel de verantwoordelijkheden over van Ruben Langbroek die naar Hongkong vertrekt.

Langbroek (1977), Director Research Nederland, waagt per 1 december de overstap naar de vestiging van Jones Lang LaSalle in Hongkong waar hij als consultant de verantwoordelijkheid krijgt voor corporate clients in de regio Azië Pacific. Macke (1974) is sinds 2010 directeur van de afdeling Strategic Advisory waaraan hij samen met Langbroek leiding geeft. Macke had hierbij de verantwoordelijkheid voor Consultancy en Langbroek voor Research. Zowel Research als Consultancy vallen binnen de nieuwe structuur onder de directe verantwoordelijkheid van Pim Macke.

Michael Hesp (1981) wordt per 1 december Head of Research van Jones Lang LaSalle in Nederland en maakt deel uit van het Strategic Advisory team dat wordt aangestuurd door Pim Macke. Naast zijn werk als consultant geeft Hesp leiding aan het samenstellen van alle rapporten en analyses van Jones Lang LaSalle.Vanuit de researchactiviteiten zal Hesp een belangrijke bijdrage leveren aan Jones Lang LaSalle’s Thought Leadership-programma.  Hesp was werkzaam bij Fakton, adviseur op het gebied van complexe vastgoedtrajecten en studeerde Bouwkunde aan de Technische Universiteit Eindhoven.



Reacties


Laatste nieuws