Mogelijk passeert mijlpaal van €1 miljard aan verstrekte vastgoedfinancieringen

Vastgoedfinancieringsplatform Mogelijk (actief sinds 2016) passeert de magische grens van 1 miljard aan verstrekte zakelijke hypotheken. Algemeen directeur Folkert Eggink: “Een jaar geleden stond de teller op een half miljard, een jaar later hebben we dit bedrag weten te verdubbelen. Ik ben ontzettend trots op ons team en het vertrouwen van onze klanten.”

“Ondernemers, vastgoedbeleggers, projectontwikkelaars en zeker ook intermediairs weten voor hun zakelijke financieringen de weg naar ons te vinden. Daarnaast bieden we investeerdersoplossingen voor institutionele partijen, family offices en private investeerders, zowel via één-op-één financieringen, als fondsstructuren. Het uitbreiden van zowel de financieringsoplossingen als de investeerdersaanbiedingen die meebewegen met de markt, dragen bij aan de groei van Mogelijk.”

Oplossingsgericht
“De oprichters van Mogelijk zijn echte ondernemers. Het denken in oplossingen zit daardoor bij iedereen die bij Mogelijk werkt in het DNA. Dat geeft een bepaalde drive en focus. Daarbij zitten wij wat financieringen betreft in een niche en dat betekent dat we heel veel kennis hebben van vastgoed. We kennen de kansen en de risico’s. Dat vertaalt zich richting investeerders terug in het feit dat we een zeer degelijke en veilige investeringsoptie bieden”, vervolgt Folkert.

Groeiperspectief
Het directieteam bestaande uit Folkert Eggink, Dirk Jan van der Hoeden en Ferry de Vries verwacht dat de groei verder zal toenemen. “Wij bieden als fintech een goede mix tussen slimme en innovatieve technologische oplossingen en persoonlijk contact. Daarnaast blijven we werken aan vernieuwende oplossingen voor ondernemers, vastgoedbeleggers, investeerders en intermediairs. Dat zal leiden tot de verdere groei van Mogelijk. De markt verandert en de flexibiliteit van het model van Mogelijk door zijn hoge mate van zelfontwikkelde IT-automatisering en flexibele producten geeft een stevig toekomstperspectief.”



Reacties


Laatste nieuws