FUNCTIE: Commerciele Taxateur RT (medior)

PropertyPeople 
Postbus 92063 
1090 AB Amsterdam 
0627074825 
Website 

Onze opdrachtgever betreft een full service dienstverlener in het vastgoed en is onder andere actief in beheer, makelaardij, taxaties en consultancy. Binnen de organisatie heerst een nuchtere en ondernemende cultuur en heeft in haar lange bestaan tot een van de grootste zelfstandige vastgoeddienstverleners van Nederland. 

De afdeling Taxaties kent een enorme groei door door haar ondernemende en creatieve aanpak en om deze groei verder te bestendigen zoeken wij een commerciele en proactieve taxateur RT met een brede interesse in de actuele thema’s binnen taxatieland.

Functie omschrijving

Het team bestaat uit een jonge en kleine groep van mensen, waarbinnen eigen initiatief en zelfstandigheid centraal staan. Naast het uitvoeren van allerhande taxatieopdrachten ben je dagelijks op zoek naar commerciele kansen voor de afdeling en lever je input voor de verdere professionalisering van de dienstverlening.

Profiel:
– Afgeronde HBO- of academische opleiding;
– Lid NRVT Bedrijfsmatig Vastgoed;
– Residential ervaring is een pré;
– Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
– Communicatief vaardig, ondernemend en hands on
– Oplossingsgericht en denkt graag mee je hebt altijd ideeën ter verbetering.

Solliciteren

Voor meer informatie over deze uitdagende vacature kan je contact opnemen met Theo Hoogendoorn van PropertyPeople via theo@propertypeople.nl dan wel 06-27074825.



Reacties


Laatste nieuws