Platform debedrijfsmakelaar.nl trekt meer dan 50.000 bezoekers

De website die debedrijfsmakelaar.nl vanaf november 2009 heeft gepresenteerd, is sinds september al door de grens van 50.000 bezoekers per maand gegaan. De site wordt hoog gewaardeerd door ondervraagden, die hier in een overzichtelijke vorm al het aanbod van bedrijfsonroerend goed in Nederland kunnen overzien dan wel hun zoekprofiel gratis kunnen plaatsen. Om het aanbod zo volledig en transparant mogelijk te houden voor de ondernemer, introduceert de bedrijfsmakelaar.nl nu een mogelijkheid voor gemeentes om rechtstreeks hun bedrijfslocaties aan te melden.

De zoekmachine vertegenwoordigt het grootste aanbod aan commercieel vastgoed van Nederland. Om dit aanbod inzichtelijk te maken peil debedrijfsmakelaar.nl dagelijks het actuele aanbod van de drie belangrijkste bedrijfsruimtes in Nederland. Die actuele peilingen, gegroepeerd per provincie, zijn te raadplegen op www.debedrijsfmakelaar.nl. Het aanbod is opgedeeld in winkelruimte (vanaf 100 m2), bedrijfsruimte (vanaf 500 m2) en kantoorruimte (vanaf 250 m2).

Aangezien veel ondernemers zich melden bij de plaatselijke overheid en ook op de website van de gemeentes terechtkomen, biedt debedrijfsmakelaar.nl deze instanties ook de mogelijkheid om al het beschikbare aanbod van alle vastgoedpartijen in de betreffende gemeente met één druk op de knop onder de aandacht te brengen bij haar lokale ondernemers. Vanuit het bestand de www.debedrijfsmakelaar.nl. zal er een koppeling worden gemaakt waardoor er een zoekfunctie voor bedrijfsonroerend goed ontstaat op de betreffende gemeentelijke site.



Reacties


Laatste nieuws