Regus reikt MOSSEL Award uit

Genomineerden meest succesvolle vastgoedman of -vrouw 2010 bekend

Regus, wereldmarktleider op het gebied van innovatieve werkplekoplossingen, maakt vandaag de nominaties bekend voor de jaarlijkse MOSSEL Award. Tijdens het Mosselgala op woensdag 24 november reikt Eduard Schaepman, algemeen directeur Regus Benelux, de prijs uit aan dé vastgoedman of -vrouw van 2010. De top van de Nederlandse vastgoedwereld zal aanwezig zijn op het Mosselgala dat dit jaar plaatsvindt in Château Moeke Spijkstra in Blaricum.

Genomineerden MOSSEL Award
De drie genomineerden die dit jaar door een opmerkelijk vastgoedsucces in aanmerking komen voor de prijs zijn:

Huib Boissevain, Annexum
Liesbeth van der Pol, Dok Architecten
Coen van Oostrom, OVG Projectontwikkeling

Oud-winnaars in de jury
De jury die de genomineerden dit jaar selecteerde bestond uit Lesley Bamberger (Kroonenberg Groep en winnaar van de MOSSEL Award 2008), Roeland Voerman (Fortress en winnaar 2007) en Nederlands bekendste vastgoedman Cor van Zadelhoff. De kersverse voorzitter van de jury is de vastgoedman van 2009, Luigi Prins van Cobraspen Vastgoedontwikkeling. De genomineerden werden geselecteerd op basis van de vijf F's: Fun, Flexible, Fair, Focussed en Fast moving.

Vastgoed top 100 bepaalt winnaar
Alle genodigden van het Mosselgala brengen bij aanmelding hun stem uit op hun persoonlijke favoriet. Tijdens het gala op 24 november wordt bekend gemaakt wie zij het meest Fun, Flexible, Fair, Focussed en Fast moving vinden



Reacties


Laatste nieuws