Vastgoedwaarde bepalen van gebouw met asbest blijft lastig vraagstuk

Asbest is één van de risicogebieden bij vastgoedwaardebepaling waar veel mensen tegen onverwachte problemen aanlopen. Het European Asbestos Forum dat binnenkort in Amsterdam wordt gehouden, zal dit probleem aankaarten.

Wat betekent asbest voor vastgoed? Arjan Endhoven, geacrrediteerd partner bij BDO Nederland op het gebied van Due Diligence, spreekt over dit onderwerp tijdens het komende European Asbestos Forum in het Krasnapolsky hotel.

“Due Diligence, zogenaamde vastgoedwaardebepaling, is onmisbaar bij grote vastgoedbeslissingen, zoals bij aan- en verkoop, verhuur, transformatie van kantoorpanden of appartementencomplexen of bij verduurzaming van vastgoed. Asbest is één van de essentiële risicogebieden”, zegt Endhoven.

Is asbest en vastgoed een riskante investering? Welke risico’s loopt u en hoe voorkomt u deze? En hoe maakt u de juiste keuzes, ook voor de langere termijn? U hoort er meer over tijdens het European Asbestos Forum, op 30 september en 1 oktober in NH Grand Hotel Krasnapolsky in Amsterdam.

Vastgoedwaarde is één van de aspecten, die tijdens het European Asbestos Forum aan bod komen. Het Asbest & Vastgoed Congres biedt een uitdagend programma vol met interessante cases, best practices, workshops en belangrijke, nieuwe inzichten over de invloed van asbest op gebouwen. Doe er uw voordeel mee voor uw organisatie en ga met nieuwe, praktische handvaten naar huis.

Actuele asbest & vastgoed vraagstukken komen aan bod, zoals:

  • 'Wanneer kun je asbest beter laten zitten, of verwijderen?'
  • 'Woningcorporaties en asbest: een gevoelig onderwerp.’
  • ‘MiniContainment, een snelle, stille en veilige nieuwe techniek voor kleinschaligere saneringen of repeterende asbestverwijdering.’
  • ‘Onverwachte, grote asbestcalamiteit in binnenstedelijk gebied: hoe ga je daarmee om?’
  • ‘Asbest in bouwpuin?’

Programma
Bekijkt u hier het volledige programma.

Voor wie?
Heeft u als professional te maken met asbest in gebouwen, dan is dit jaarlijkse congres dé gelegenheid om inspiratie op te doen, ervaringen uit te wisselen en nieuwe contacten te leggen. Het European Asbestos Forum is bij uitstek bestemd voor professionals en stakeholders in de asbestketen, onder wie: wet- en werkgevers, beleidsmakers, makelaars, verzekeraars, advocaten, vastgoedeigenaren, beleggers, corporaties, asbestsaneerders en bouw- en installatiebedrijven.

Inschrijven
Schrijf u online in en kijk op: http://www.europeanasbestosforum.org/



Reacties


Laatste nieuws