Beekman in dienst bij Kantoorplanner

Erik Beekman is in dienst getreden als Business Developer bij Kantoorplanner. Kantoorplanner.nl is een nieuwe methode om vraag en aanbod van kantoorruimte op unieke wijze bij elkaar te brengen. Wensen van kantoorgebruikers worden hierbij digitaal in kaart gebracht. Daarvoor was Beekman drie jaar als makelaar actief geweest bij DTZ Zadelhoff.

Zoeken naar kantoorruimte op kantoorplanner.nl is eenvoudig en gratis, zo meldt Beekman aan Vastgoedjournaal. "Nadat de kantoorgebruiker de locatie, de grootte van de organisatie en het gewenste indelingstype heeft aangegeven wordt automatisch een Programma van Eisen gegenereerd, dat eventueel zelf aan te passen is. Hieruit volgt een ruimtebehoefte waarmee wordt gezocht binnen het beschikbare aanbod. Van de gevonden kantoorruimte wordt vervolgens automatisch een op maat gemaakt indelingsvoorstel gegenereerd. Driedimensionaal, zodat gelijk een helder beeld ontstaat van het toekomstige kantoor. Uniek hierbij is dat een overzicht van de verwachte inrichtings- en gebruikskosten wordt gepresenteerd. In een paar klikken met de muis kan via een interactieve tour door het kantoor gelopen worden. Kantoorplanner.nl biedt op deze manier een transparante match tussen kantoorgebruikers en vastgoedprofessionals op de Nederlandse kantorenmarkt", aldus Beekman.

www.kantoorplanner.nl bevindt zich momenteel in de opstartfase, waarop de testversie reeds draait. Vanaf 1 januari 2011 zal de site kantoorplanner.nl live gaan en zal kantoorplanner.nl hèt nieuwe middel worden om kantoorgebruikers en vastgoedprofessionals aan elkaar te koppelen.

 



Reacties


Laatste nieuws