WPM lanceert nieuwe dienst WPM Office2Perform

WPM Offices heeft haar diensten op het gebied van vastgoedmanagement van kantoren uitgebreid met activiteiten op het terrein van verduurzaming en profilering van bestaande kantoorgebouwen. Deze activiteiten zijn ondergebracht in WPM Office2Perform B.V.

Met dit nieuwe initiatief richt WPM Offices zich specifiek op de ontwikkelingen en kansen die rondom het verduurzamingvraagstuk van bestaande kantoren bestaan. Het doel is het versterken en optimaliseren van functie en gebruik van gebouwen en complexen, oftewel het verbeteren van de duurzaamheid van het vastgoed. De focus ligt daarbij op praktische en vooral economisch haalbare doelen. Het inventariseren van de bestaande situatie, het uitbrengen van adviezen voor verbetertrajecten en de realisatie daarvan, behoren tot het dienstverleningspakket van deze nieuwe onderneming.

WPM Office2Perform beoogt met gerichte upgrading van het kantoor, de huurdertevredenheid te verhogen en zo verlaging van leegstandpercentages te effectueren en huurstromen te verbeteren.

Jeroen Maaskant zal de dagelijkse leiding van WPM Office2Perform B.V. op zich nemen. Hij kan zich beroepen op een jarenlange ervaring als vastgoedmanager en asset manager. De afgelopen jaren is Jeroen werkzaam geweest als senior Account Manager bij WPM Kantoormanagement. Ruud Bouma, directeur Offices, is eindverantwoordelijk.

WPM Office2Perform is gehuisvest in het kantoor van WPM Offices te Utrecht.



Reacties


Laatste nieuws