Beetjehulp.nl staat woningverkopers bij

De NVM Makelaars staan woningverkopers terzijde met hun nieuwe initiatief Beetjehulp.nl. Alle klanten die hun woning via beetjehulp.nl willen verkopen, krijgen intensief de mogelijkheid om zelf de woning te promoten via de dienst "Help Mee" van KijkMijnHuis.

Dit platform biedt de verkoper de kans om de woning bij alle vrienden, familie en kennissen te promoten via allerlei (sociale) media. Via mail, maar ook met behulp van onder andere Hyves, Facebook, LinkedIn en Twitter.

"Het allerleukste van de dienst is dat deze vrienden ook worden uitgedaagd om zelf de woning weer te promoten onder hun vrienden", licht Rutger Tulner toe, manager van beetjehulp.nl. De verkoper van de woning kan een leuke beloning aan de promotie koppelen. Via een puntensysteem wordt namelijk exact bijgehouden welke vriend de woning het meest heeft gepromoot. Op deze manier wordt de woning bij veel mensen onder de aandacht gebracht met een competitief element. Dit kan de verkoper allemaal zelf regelen vanuit de luie stoel.

"Als makelaar waarbij internet een belangrijke rol speelt kunnen wij natuurlijk niet achterblijven met initiatieven als Help Mee", vertelt hij verder. "Dit initiatief sluit namelijk precies aan op onze dienstverlening. Op deze manier verleent beetjehulp.nl de klant tijdens het verkoopproces alle mogelijkheden tot promotie. Uiteraard wordt de dienst kosteloos aangeboden door beetjehulp.nl. Voor de klant wordt het netwerk van beetjehulp.nl aangevuld met het eigen netwerk. De kans is daardoor nog veel groter dat de woning bij de juiste mensen onder de aandacht komt."



Reacties


Laatste nieuws