AM van start met bouw woningen The Edge

Gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM gaat in september/oktober van start met de bouw van het woningproject "The Edge" in Nieuwegein. Het plan telt in totaal 138 appartementen en omvat zowel starterswoningen als ruime 3- en 4-kamerappartementen. Alle appartementen hebben een eigen parkeerplaats.

"The Edge" wordt gerealiseerd in lijn met het reeds gevarieerde woningaanbod van de wijk Blokhoeve. Variatie in bouwstijl en aanbod van duurdere en minder dure woningen maken Blokhoeve voor een breed publiek aantrekkelijk. Door klein opgezette wijken, die grotendeels aan het water zijn gelegen, wordt het buurtgevoel versterkt. Blokhoeve ligt op circa 10 autominuten van het centrum van Utrecht, nabij uitvalswegen als de A12 en A27 en heeft goede voorzieningen voor gebruik van het openbaar vervoer.

De prijzen voor de appartementen starten bij € 167.300 voor een 2-kamer appartement en lopen op tot € 211.000 en € 329.000 voor respectievelijk een 3-kamer- of 4-kamerappartement. De oppervlaktes van de appartementen variëren vanaf circa 63 m2 tot circa 127 m2. Er is nog een aantal appartementen in de verschillende prijsklassen te koop.



Reacties


Laatste nieuws