Organisatie G&S vastgoed breidt uit


Martine Gründemann is in januari 2016 toegetreden tot de directie van G&S Vastgoed. Als directielid geeft zij samen met algemeen directeur Jason Blackmore verder inhoud aan de ambitie van G&S Vastgoed om vernieuwende projecten te realiseren, voornamelijk in de regio Amsterdam. 

Grootschalig
G&S Vastgoed werkt momenteel aan de nieuwbouwprojecten 400 en 500 Beethovenstraat, Gershwin Townhouses en de woontoren 900 Mahler aan de Amsterdamse Zuidas. Samen met Icon werkt G&S aan het grootschalige renovatieproject Atrium, gelegen in het centrumgebied van de Zuidas. Recentelijk heeft G&S het trendy hotel Jaz Amsterdam opgeleverd in Amsterdam Zuidoost, een nieuw hotelconcept van de Steigenberger formule Jaz in the city. Daarnaast ontwikkelt G&S samen met OVG het nieuwe hoofdkantoor van ING Group. Het huidige kantoor de Amsterdamse Poort, “Het Zandkasteel”,  wordt door deze ontwikkelcombinatie getransformeerd tot circa 500 woningen.

Martine was de afgelopen jaren verantwoordelijk voor de commerciële afdeling van G&S Vastgoed. Opgeleid als ingenieur heeft zij de commerciële kant van het ontwikkelvak na het afronden van de MRE-opleiding aan de Amsterdam School of Real Estate in 2009 verder inhoud gegeven. Tevens is zij drager van kunst- en cultuurinitiatieven.

Nieuwe dag
Voor G&S Vastgoed breekt hiermee een nieuwe fase aan. Naast verdere commerciële groei komt het accent te liggen op verzelfstandiging van de ontwikkelmanagers binnen G&S Vastgoed. Hiermee komt de functie van directeur ontwikkeling en realisatie te vervallen. Eltjo Hamster vertrekt per 1 februari 2016, hij zet zijn loopbaan buiten G&S Vastgoed voort. Jason Blackmore: “Wij zijn dankbaar dat wij vele jaren samen hebben gewerkt. Wij wensen Eltjo veel succes bij de volgende stap in zijn loopbaan”.

Per 15 februari treedt Anna Gorter in dienst bij G&S Vastgoed als Finance & Legal Manager.  Anna was de laatste tien jaar werkzaam bij Van Lanschot Bankiers als Senior Banker Vastgoed. Naast Anna wordt het team versterkt met ontwikkelmanager Bas Sijmonsbergen, afkomstig van Dura Vermeer Bouw Midden West. Bas wordt verantwoordelijk voor de transformatie van het huidige hoofdkantoor van ING Group in Amsterdam-Zuidoost. G&S stelt zich bij ieder project als uitdaging optimaal bij te dragen aan de leefbaarheid van de stad Amsterdam, zowel op het gebied van wonen, werken en verblijven, als educatie en cultuur



Reacties


Laatste nieuws