WMNL-tip van de week! Hans Copier, Propertize, over verkoopsucces in vastgoed

Hoe verkoop je succesvol wanneer de markt tegen zit? Deze vraag houdt partijen variërend van het Rijksvastgoedbedrijf tot kleine vastgoed cv’s volop bezig. Terwijl in Amsterdam 40% van de woningen alweer boven de vraagprijs worden verkocht, ploeteren veel vastgoedfinanciers om hun kredietboeken tegen een redelijke condities in te korten. Maar hoe verkoop je succesvol, zowel met het oog op de tijd en prijs? Welke verkoopstrategieën zijn er en wat werkt het beste wanneer?

Op 19 november ontvangt Dirk Brounen (TIAS) ervaringsdeskundige Hans Copier. Hans werkt sinds juni 2013 als voorzitter van de Raad van Bestuur van Propertize aan een bijzondere opdracht – de afbouw van een portefeuille aan leningen en vastgoed binnen 10 jaar. Deze opdracht voert hij uit zo min mogelijk kosten en risico en met het oog op ene zo hoog mogelijk opbrengst. Nu een kwart van de termijn verstreken is, is het een mooi moment om de balans op te maken en deelt Hans zijn ervaringen met de kijkers van dit gratis livestream webinar.

Dit livestream webinar start donderdag 19 november om 13:00 en biedt deelnemers geheel gratis de kans om vragen te stellen en actief deel te nemen vanachter de eigen pc.

Klik HIER om het webinar te starten.

Schikt donderdag 15 oktober 13:00 niet? U kunt dit webinar nadien op uw gemak terugkijken via www.vastgoedlab.nl



Reacties


Laatste nieuws