JLL breidt uit met 5 nieuwe mensen

JLL breidt na de zomer uit met 5 personeelsleden op de afdelingen Industrial & Logistics, Office Agency, Project & Development Services en Valuations.

Het team Industrial & Logistics in Eindhoven is uitgebreid met Koen der Kinderen. Binnen dit team zal hij als Senior Vastgoedadviseur de markt in Zuid Nederland gaan bedienen. Koen heeft ruime ervaring met vastgoed. Zo was hij eerder werkzaam bij Colliers International en de afgelopen 4 jaar was hij Asset Manager bij Profound Asset Management B.V., waar hij verantwoordelijk was voor het commercieel beheer van de portefeuille.

Pieter Mulder is begonnen als Vastgoedadviseur in het Amsterdamse Industrial & Logistics team. Pieter heeft afgelopen jaar bij Mulvesta B.V. gewerkt, waar hij zich bezighield met acquisitie, beheer, beleggingen, ontwikkeling en verkoopbegeleiding van woningen en Retail. Binnen JLL wordt hij samen met Jordy Verhoeven verantwoordelijk voor de verkoop en verhuur in de regio Utrecht.

In het Office Agency team in Utrecht zal Michiel Bijmolt starten als Senior Vastgoedadviseur. Bijmolt heeft ruim 10 jaar ervaring in relatiemanagement, onder andere als Sales Manager bij Loyalty Lab. Hierdoor weet hij als geen ander het belang van de klant te behartigen. Daarnaast heeft Bijmolt een groot netwerk in Utrecht, waar hij geboren en getogen is.

Annemarie Winten versterkt het Amsterdamse Project & Development Services team als Project Manager. Tijdens haar studie Bouwkunde aan de TU Delft en tijdens een aantal freelance projecten kwam Annemarie al in aanraking met vastgoed. Afgelopen 2,5 jaar werkte zij bij Prénatal als Project Manager.

Tot slot breidt JLL's Valuations team in Amsterdam uit met Junior Valuer Jelle van der Leck. Van der Leck behaalde recentelijk zijn master International Business & Management aan de Rijksuniversiteit Groningen. Naast zijn studie werkte Van der Leck als taxateur bij DTZ Zadelhoff.



Reacties


Laatste nieuws