TUSSENSTAND! Wie is de beste corporatie-CEO?


WoningmarktNL is ongeveer halverwege haar zoektocht naar de beste corporatie-CEO. Inmiddels zijn er dusdanig veel stemmen binnen gekomen dat wij graag een overzicht wilden maken van de Top 5! Is het vreemd dat vier van de vijf toppers horen bij de vijftien grootste woningcorporaties?

Voordat uw nieuwsgierige ogen doorschieten naar onderstaand overzicht… Heeft u al gestemd? Het is een nek-aan-nek race! En bovendien staan er heel wat CEO's te dringen om de top-5 in te komen, helpt u ze een handje?


Stemmen kan hier! U kunt eenvoudig zoeken naar de naam van de corporatie, hierachter staat de desbetreffende CEO. Het is tevens mogelijk een tweede stem uit te brengen op een andere CEO die het, naar uw mening, verdient. Kijk snel naar de beste corporatie-CEO's tot nu toe!

De tussenstand

Positie

Naam

Corporatie

Standplaats

Nr 1.

Dhr Drs. L. Bobbe

Woonstichting De Key

Amsterdam

Nr 2.

Mw. Drs. H.J. van den Berk

Stichting Havensteder

Rotterdam

Nr 3.

Mw. M.H.W. van Buren

Woningstichting Rochdale

Amsterdam

Nr 4.

Dhr. C. van Boven

Parteon

Wormerveer

Nr 5.

Dhr. A. Schakenbos

Vestia

Rotterdam

WoningmarktNL schrijft over alle aspecten van de woningmarkt. Dagelijks komt WoningmarktNL bij 20.000 professionals in de inbox! Ook een jaar lang met uw gehele bedrijf WoningmarktNL lezen? Dat kost maar 295 euro! Aanmelden kan hier.

 

 

 



Reacties


Laatste nieuws