AIM Advocaten: nieuw kantoor in vastgoedland

Aike Kamphuis en Imke van Loon hebben samen AIM Advocaten opgericht. Hiervoor waren beiden als partner verbonden aan Lexence Advocaten & Notarissen. 

AIM Advocaten is een gespecialiseerd vastgoed kantoor dat zich richt op de commerciële vastgoedmarkt. AIM Advocaten staat voor advies op partner niveau, betrokken, scherp en to the point. AIM Advocaten mag aansprekende nationaal en internationaal opererende beleggers, ontwikkelaars, bouwers en gebruikers tot haar klantenkring rekenen en is betrokken bij diverse omvangrijke vastgoedprojecten.

Aike Kamphuis en Imke van Loon zijn beiden ervaren vastgoedadvocaten. Zij hebben samen meer dan 25 jaar ervaring opgedaan bij grote gerenommeerde advocatenkantoren.

Aike Kamphuis is gespecialiseerd in omgevingsrecht, milieurecht en (ruimtelijk) bestuursrecht. Aike helpt zijn cliënten met het oplossen van juridische problemen die ontstaan daar waar de overheid (zoals gemeenten, provincies of het Rijk) invloed heeft op vastgoedmarkt. Hij houdt zich onder meer bezig met vergunning- en bestemmingsplanprocedures, transformaties, (her)ontwikkelingen en retailprojecten. Behalve advocaat is Aike commissielid bij de Nederlandse Raad Winkelcentra (NRW) en bestuurder van het Architectuurcentrum Amsterdam (Arcam).

Imke van Loon is gespecialiseerd in koop- en verkooptrajecten, projectontwikkeling en bouwrecht. Zij is sinds 2001 vastgoedadvocaat en is voor Lexence werkzaam geweest bij CMS Derks Star Busmann en Baker & McKenzie. Imke heeft ruime ervaring met de juridische begeleiding van nieuwbouwprojecten, koop- en verkooptransacties en herontwikkelingstrajecten. Zij geef regelmatig (in house) cursussen en lezingen en is lid van de Vereniging voor bouwrecht advocaten.

Meer informatie is te vinden op www.aim-advocaten.nl.

 



Reacties


Laatste nieuws