BIMopen 2015; ‘Van Ontwerp naar Beheer’


WoningmarktNL schrijft graag over BIM. Een trend die steeds meer voeten in aarde krijgt in het dagelijkse stramien. Bent u al bekend met het BIMopen? Deze eendaagse conferentie is geheel gewijd aan de mogelijkheden en strategische keuzen om de toekomst van de bouw- en vastgoedsector en uw organisatie verder in te richten en klaar te maken voor de komende 25 jaar.

Het BIMopen 2015 staat geheel in het teken van innovatie en technologie in de bouw- en vastgoedsector en het facilitair management.

Voor wie?
Building Information Modeling (BIM) gaat over ICT, het bouwproces en de impact op de organisatiestructuur. Het haakt in op de strategische doelstellingen, beheeraspecten en organisatieprocessen van uw bedrijf, maar ook indirect op de kennis en vaardigheden van uw mensen.

Deze dag is in het bijzonder bestemd voor: Investeerders, vastgoedeigenaren, gebouwbeheerders, facilitair managers, ontwikkelaars, architecten en management van bouwbedrijven, toeleveranciers en fabrikanten.

De bezoekers gaan een dialoog aan over essentiële onderwerpen die impact en betekenis hebben op het ontwerpen, realiseren en beheren van alle bouwprojecten, vastgoedbezit gebouwbeheer en facilitair management.

Maar wacht, er is meer!
Tot en met 10 Juli 2015 kunt u genieten van de vroegboekkorting van € 199,- excl. btw! (Daarna € 275,- excl. btw).
 Studenten krijgen 50% korting bij vertoon van hun studentenkaart. Wacht niet en schrijf u voor 10 juli nog in en profiteer van dit voordeel. Voor meer informatie over het congres BIMopen 2015, het programma of de missie en visie, ga naar: www.bimopen.nl.


WoningmarktNL en 2Cmanagement zijn partner van BIMopen.

  



Reacties


Laatste nieuws