Vastgoedpraktijk AKD groeit door komst notaris Taco de Lange en zijn team

De gerenommeerde vastgoednotaris Taco de Lange en zijn team stappen over naar advocaten- en notariskantoor AKD. De komst van Taco de Lange typeert de ambitie en groeistrategie van AKD, in het bijzonder op het gebied van vastgoed en internationalisering.

AKD heeft met 75 vastgoedadvocaten en -notarissen reeds een van de grootste juridische vastgoedteams van Nederland. Gedreven door innovaties zet die groei door. Taco stelt: "De veranderende vastgoedwereld vraagt ook bij juridische diensten om innovatie, internationalisatie en een andere pricing. Indrukwekkend hoe AKD samen met cliënten en andere dienstverleners in binnen- en buitenland innoveert en verbindingen legt.”

Het team van Taco is gespecialiseerd in vastgoed en gebiedsontwikkeling. Op die aspecten houdt het team zich zowel internationaal als nationaal bezig met transacties, joint ventures, transformatieprojecten, infrastructuur, financieringen, risicoanalyses en juridische vormgeving. Hierbij wordt onder meer opgetreden voor toonaangevende internationale en nationale institutionele en private partijen, overheden en familie(investerings)bedrijven.

Taco en zijn team zullen hun praktijk voeren vanuit de Amsterdamse vestiging van AKD, gevestigd in The Edge, het meest duurzame kantoorgebouw ter wereld.

Marc Wintgens, senior vastgoedpartner bij AKD: "Wij groeien door de steeds groter wordende vraag naar modern en doelmatig juridisch advies op het gebied van vastgoed. Een topspecialist als Taco, en zijn team passen daar perfect bij. De cliënt wordt door hen van een helder en doelmatig advies voorzien. Deze werkwijze sluit naadloos aan bij die van AKD."

Over Taco de Lange

Taco de Lange is bijna 19 jaar actief in het vastgoed notariaat. Naast zijn advies- en transactiepraktijk is hij onder meer docent aan de Amsterdam School of Real Estate en vaste auteur van het tijdschrift Vastgoed Fiscaal en Civiel. Taco de Lange is sinds 2002 aan Lexence verbonden, waarvan de laatste 11 jaar als partner. Eerder werkte hij bij Pels Rijcken Drooglever Fortuijn en De Brauw Blackstone Westbroek. Taco de Lange staat zeer hoog in diverse toonaangevende internationale en nationale listings, zoals bijvoorbeeld in Chambers en in de Legal 500 (daar werd de allerhoogste kwalificatie behaald, namelijk Tier 1).



Reacties


Laatste nieuws