Blauwhoed start bouw 58 woningen in Berkel en Rodenrijs

Blauwhoed is in Berkel en Rodenrijs gestart met de bouw van nieuwbouwproject De Berkelse Wal. Het project in de wijk Meerpolder bestaat uit 48 koopwoningen en 10 starterswoningen. Met De Berkelse Wal bedient Blauwhoed de lokale vraag van gezinnen in de gemeente Lansingerland naar complete, betaalbare eengezinswoningen.De eengezinswoningen werden binnen korte tijd volledig verkocht.

Wethouder Abee van de gemeente Lansingerland gaf samen met dhr. Smits, Algemeen directeur van Blauwhoed, het startsein voor de bouw. Deze handeling werd symbolisch uitgevoerd door gezamenlijk een deel van een muur te metselen en werd afgesloten door een kleurenregen van confetti.

Complete eengezinswoningen aan De Groenzoom   

De Berkelse Wal bestaat uit een gemêleerde mix van verschillende compleet uitgeruste eengezinswoningen. Het project grenst aan De Groenzoom, een recreatie- en natuurgebied van 560 hectare op de grens van de gemeenten Lansingerland en Pijnacker-Nootdorp.

Een logisch vervolg op Eilanden van Berkel

De Berkelse Wal is een ontwikkeling van Blauwhoed en MN. Beide partijen werken samen in de ontwikkelmaatschappij Staalblauw Berkel Grond CV en realiseerden de afgelopen 15 jaar samen al ruim 1.300 koopwoningen in de wijk Meerpolder. Recent realiseerden zij nog Eilanden van Berkel, de voorganger van De Berkelse Wal en vergelijkbaar in opzet en woningaanbod. Voor dit project was erg veel belangstelling; dit was de aanleiding voor de ontwikkeling van vervolgproject De Berkelse Wal. Kijk voor meer informatie over De Berkelse Wal op www.deberkelsewal.nl



Reacties


Laatste nieuws