Synchroon tekent koopovereenkomst 69 jongerenwoningen, Cadenza, Zoetermeer

Het Stadshart Zoetermeer kan worden voltooid. Op 15 Juli jl. tekende Synchroon een koopovereenkomst met De Goede Woning voor de afname van de 69 appartementen, 69 bergingen en 35 parkeerplaatsen.

ERA Contour BV en De Goede Woning tekenden de aannemingsovereenkomst voor de uitvoering van deze appartementen. Cadenza wordt gerealiseerd op het braakliggende terrein aan de oostkant van het Stadshart. Binnen dit plan neemt De Goede Woning alle 69 jongerenwoningen af.

Plan Cadenza

Het bouwplan is opgesteld door Synchroon. Het plan bestaat uit: - een supermarkt (3.000 vierkante meter bruto vloeroppervlak) - een kleine winkelruimte (155 vierkante meter bruto vloeroppervlak) - een speelautomatenhal (600 vierkante meter bruto vloeroppervlak) - horeca (1.850 vierkante meter bruto vloeroppervlak) - 69 jongerenwoningen - parkeergarage - openbare fietsenstalling.

Jongerenwoningen

Boven de winkels en horeca worden 69 appartementen gerealiseerd. Deze woningen gaat DGW verhuren aan jongeren. De woningen worden verdeeld over twee blokken: een met drie woonlagen en een met vijf woonlagen. Bij de woningen horen 35 niet overdekte parkeerplaatsen en een individuele berging op maaiveldniveau.



Reacties


Laatste nieuws